Verlichte RVS trapleuningen en balustrades

Lagusski heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en realisatie van innovatieve (design) producten. Als LED integrator maakt Lagusski zich sterk voor energiezuinige toepassingen in de zakelijke- en consumentenmarkt.

Lagusski ontwikkelt en realiseert producten onder eigen merken of (white) labels in samenwerking met partners. Lagusski heeft zich gespecialiseerd in de niche markt van RVS trapleuningen en balustrade met LED verlichting.

In eigen huis worden niet alleen de innovaties gerealiseerd, maar vindt ook de productie van de RVS trapleuningen en balustrades met LED verlichting plaats. En vanuit Wijchen worden projecten in Nederland, Belgie en Duitsland gerealiseerd. Met een team van 14 medewerkers, een goed geoutilleerde werkplaats en een representatief wagenpark bedient Lagusski de markt.

In 2007 heeft Lagusski het merk Lumigrip geïntroduceerd en richtte zich met haar producten in eerste instantie met name op de particuliere renovatiemarkt. In 2014 introduceerde Lagusski haar nieuwe productconcept ILLUNOX®. Hiermee wordt voorzien in een concrete behoefte van architecten om doorlopende lichtlijnen in en rondom gebouwen te realiseren.

Voor het nieuwe productconcept ILLUNOX® heeft Lagusski de Red Dot Product Design Award 2015 toegekend gekregen. De internationale jury was overtuigd door de kwalitatieve eenvoud van het innovatieve design.

Lagusski wil de markt blijvend verrassen met functionele designtoepassingen. De Lumigrip en ILLUNOX® productlijnen zullen dan ook steeds verder doorontwikkeld en uitgebreid worden om aan de concrete vraag in de markt te voldoen.

 

ILLUNOX RVS trapleuning met doorlopende LED verlichting

Trapleuning met LED verlichting particuliere woning